فرمولاسیون مایع حباب ساز

فرمولاسیون مایع حباب ساز

مایع حباب ساز یک ترکیب شیمیایی است که به شکل یک مایع آفتابگیر در دسترس است و به طور گسترده در صنایع مختلف،
از جمله صنایع غذایی، دارویی، لوازم آرایشی و بهداشتی و صنایع شوینده‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد. این مایع، به
دلیل داشتن توانایی ایجاد حباب‌های پایدار و ریز در محصولات، باعث بهبود ظاهر و کیفیت محصولات می‌شود و مشتریان را
جذب می‌کند.

فرمولاسیون مایع حباب ساز بسیار وابسته به نوع مواد غذایی یا صنعتی است که قرار است در آن استفاده شود. اما در کل،
این مایع شامل یک ترکیب از مواد شیمیایی است که می‌تواند شامل سدیم لاریل سولفات، دی استیلن گلیکول، سودیوم کلراید، کربوکسی متیل سلولز، گوار گوم و متیل پارابن باشد. هر کدام از این مواد، در ترکیب با یکدیگر، توانایی ایجاد
حباب‌های پایدار و ریز در محصولات را دارند.

به عنوان یک فرآیند تخصصی، فرمولاسیون مایع حباب ساز نیاز به تحقیق و تجزیه و تحلیل دقیق برای شناختن خواص
شیمیایی و فیزیکی هر ماده مورد استفاده دارد. بنابراین، ترکیب دقیق مواد باید با دقت و با توجه به هدف نهایی استفاده از
مایع حباب ساز، تعیین شود. همچنین باید به این نکته توجه کرد که ترکیب مواد به گونه‌ای باشد که علاوه بر بهبود
کیفیت محصول، ایمنی مصرف در مواد غذایی نیز فراهم شود.که در این مقاله فرمولاسیون مایع حباب ساز از سری
مقالات 3 فرمول در این باره گفته شده.

فرمولاسیون مایع حباب ساز
فرمولاسیون مایع حباب ساز

مایع حباب ساز یا فوم میکر (Foam Maker) یک نوع مایع است که برای ایجاد حباب‌های ریز و پایدار در مواد غذایی و
نوشیدنی‌ها استفاده می‌شود. این مایع شامل یک ترکیب از مواد شیمیایی است که با شکل‌گیری حباب در مواد غذایی،
حجم و حالت کرمی آن‌ها را بهبود می‌بخشد. همچنین این مایع در تولید برخی از محصولات شامپو، صابون، لوسیون و …
نیز استفاده می‌شود. در صنعت غذایی، مایع حباب ساز معمولاً با اسیدهای چرب و یا پروتئین‌ها ترکیب می‌شود و برای
ایجاد حباب‌های پایدار و بافت کرمی در محصولات مانند بیسکوییت، کیک، کرم‌های خامه‌ای و … مورد استفاده قرار
می‌گیرد.

فرمولاسیون مایع حباب ساز به شدت وابسته به کاربرد و نوع مواد غذایی یا صنعتی است که قرار است در آن استفاده شود.
اما در کل، این مایع شامل یک ترکیب از مواد شیمیایی است که به شکل زیر می‌تواند باشد:
  • سدیم لاریل سولفات (Sodium Lauryl Sulfate)
  • دی استیلن گلیکول (Diethylene Glycol)
  • سودیوم کلراید (Sodium Chloride)
  • کربوکسی متیل سلولز (Carboxymethyl Cellulose)
  • گوار گوم (Guar Gum)
  • متیل پارابن (Methylparaben)

این مواد می‌توانند با ترکیب‌های دیگری نیز ترکیب شوند که به نوبه خود باعث بهبود خواص حباب سازی و کارایی آن در
مواد غذایی مختلف می‌شود. اما در هر صورت، برای استفاده از مایع حباب ساز در صنعت غذایی، باید با مقادیر معین و
تحت نظارت اصولی ترکیب شوند تا امکان مصرف ایمن در مواد غذایی فراهم شود.

 

فرمولاسیون مایع حباب ساز
فرمولاسیون مایع حباب ساز

مایع حباب ساز در صنایع مختلفی از جمله صنایع غذایی، کیفیت آب، شوینده‌ها، لوازم آرایشی و بهداشتی و صنایع
دارویی استفاده می‌شود.

در صنایع غذایی، مایع حباب ساز به دلیل داشتن توانایی ایجاد حباب‌های ریز و پایدار در مواد غذایی، از جمله بیسکوییت،
کیک، کرم‌های خامه‌ای، بستنی و … مورد استفاده قرار می‌گیرد. این مایع باعث بهبود ظاهر و بافت محصولات شده و
باعث افزایش جذابیت و کیفیت محصولات در دید مشتریان می‌شود.

در صنعت کیفیت آب، مایع حباب ساز به منظور افزایش انتقال اکسیژن به آب و همچنین بهبود ظاهر و کیفیت نهایی آب،
مورد استفاده قرار می‌گیرد.

در صنایع شوینده‌ها، مایع حباب ساز برای ایجاد حباب‌های پایدار در محصولاتی مانند شامپو، صابون، لوسیون و …
استفاده می‌شود.

در صنایع لوازم آرایشی و بهداشتی، مایع حباب ساز برای ایجاد فرآیند شستشوی دقیق‌تر و همچنین افزایش کفایت
محصولات، مورد استفاده قرار می‌گیرد.

در صنایع دارویی، مایع حباب ساز در تهیه محصولاتی مانند اسپری‌های بینی و دهان، قرص‌های جوش و … استفاده
می‌شود.

فرمولاسیون مایع حباب ساز
فرمولاسیون مایع حباب ساز

سخن پایانی:

در نتیجه، فرمولاسیون مایع حباب ساز یک فرآیند حیاتی برای بهبود کیفیت محصولات است. با توجه به اهمیت این مایع در
صنایع مختلف، انتخاب مواد مناسب و ترکیب دقیق آنها از اهمیت بالایی برخوردار است. به همین دلیل، این فرآیند نیازمند
مطالعه و تحقیقات دقیق برای تعیین ترکیب بهینه مواد است. برای داشتن مایع حباب ساز پایدار، ایمن و کیفیتی، باید از
تولید کنندگان و تامین کنندگان معتبر و متخصص در این زمینه استفاده شود و همچنین به موارد قانونی و بهداشتی مربوط
به مصرف این مایع توجه کرد.

پودر شوینده لباسشویی /تگزاپون اسلز 70% / LABSA 96% نام محصول: سدیم لوریل اتر سولفات (SLES) 70%
فرمول مولکولی:CH3(CH2)10CH2(OCH2CH2)nOSO3Na وزن مولکولی:376.48 CAS- No:82-4/90 68585-34-2
ویژگی های SLES 70% SLES…

پودر لباسشویی /تکساپون sles 70% / LABSA 96%

نام محصول:  سدیم لوریل اتر سولفات (SLES) 70%
فرمول مولکولی: CH3(CH2)10CH2(OCH2CH2)nOSO3Na
وزن مولکولی :376.48
CAS شماره: 9004-82-4/68585-34-2

ویژگی های SLES 70%

SLES نوعی سورفکتانت آنیونی با عملکرد عالی است.

دارای عملکرد تمیز کنندگی، امولسیون کننده، مرطوب کننده، متراکم کننده و کف سازی خوب، با حلالیت خوب،
سازگاری گسترده، مقاومت قوی در برابر آب سخت، تجزیه زیستی بالا و تحریک کم برای پوست و چشم
است.

 

   مورد                  فهرست مطالب روش اندازه گیری
         70%         28%
ظاهر خمیر سفید متمایل به زرد مایع شفاف بی رنگ تا زرد اندازه گیری چشم
ماده فعال، %     70±2     1±28   GB/T 5173-1995
سولفات سدیم، ٪

(نسبت به 100% ماده فعال)

    حداکثر 1.5     حداکثر 1.5   GB/T 6366-1992
ماده غیر سولفاته، %  

(نسبت به 100% ماده فعال)

     حداکثر 2.0      حداکثر 2.0
مقدار pH (1٪ در صبح)     7.0 ~ 9.0      7.0 ~ 8.5   GB/T 6368-1993
رنگ، Hazen (5٪ صبح)     حداکثر 20      10 حداکثر   GB/T 3143-1982

توضیحات:  سورفکتانت آنیونی مشتق شده از نخل، با کف بالا، مورد استفاده در صنایع فرمولاسیون شیمیایی و تولید
مواد شوینده. این یک نوع کف کننده بالاتر سدیم لوریل سولفات (SLS) است.

موارد استفاده:  در فرمولاسیون های عامل مرطوب کننده، شوینده های مایع، پاک کننده ها، شامپوها و
شوینده های لباسشویی استفاده می شود.
SLES 70% به راحتی در آب سخت و نرم حل می شود و خاصیت فوم ثابتی را ارائه می دهد.

 

شماره های تماس:

دکتر مقدم 09171205271
مهندس نظری 09155604003
پشتیبان آنلاین 09151154934

پست الکترونیک :
Shimis.alizadeh@gmail.com

آدرس:
مشهد، فکوری17، نبش لاله2، شرکت ویلاتوس

مقالات:

  1. فرمولاسیون واکس کفش
  2. فرمولاسیون پنکک
  3. فرمولاسیون شامپو فرش

10 پاسخ

  1. سپاسگذارم از اطلاعات مفید ومناسبی که دراختیار بنده گذاشتید.ازتمام کسانی که دراین کار زحمت کشیدند سپاسگذارم وتشکر وقدر دانی میکنم.

  2. سپاسگذارم از اطلاعات مفید ومناسبی که دراختیار بنده گذاشتید.ازتمام کسانی که دراین کار زحمت کشیدند سپاسگذارم وتشکر وقدر دانی میکنم.خداقوت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط