فرمولاسیون کرم لایه بردار

فرمولاسیون کرم لایه بردار

لایه برداری چیست؟چرا باید از لایه بردار استفاده کنیم؟آیا تا به حال به این سوالات و سوالات مشابه برخورده اید؟

لایه برداری عملی است که طی آن پوست مرده از پوست جدا میشود. با گذشت زمان و بالارفتن سن توانایی طبیعی پوست برای لایه برداری کاهش میابد و این جاست که پای استفاده از محصولات لایه بردار به میان کشیده می‌شود.

در این مقاله از سری مقاله های فرمولاسیون3 فرمول به بررسی فرمولاسیون کرم لایه بردار میپردازیم.

لایه برداری پوست
فرمولاسیون کرم لایه بردار

چرا پوست مان به لایه برداری نیاز دارد؟

در حالت معمولی پوست به صورت طبیعی هر ۳۰ روز یکبار سلول‌های مرده را از خود جدا می‌کند.

با از بین رفتن سلول های مرده رشد و تقسیم سلول‌های جدید آغاز می شود.

گاهی اوقات سلول های مرده سطح پوست به صورت کامل از بین نمی‌روند ،در نتیجه روی پوست میمانند و نتیجه ماندن آن ها روی پوست با یک اتفاق شایع روبه رو میشویم.

بله! نتیجه پوسته پوسته شدن پوست و خشکی آن است.اتفاقی که احتمالا هر کدام از ما حداقل یکبار آن را تجربه کرده ایم‌.

لایه برداری چه خواصی برای پوست دارد؟

فرمولاسیون کرم لایه بردار
فرمولاسیون کرم لایه بردار

لایه برداری به صورت های مختلفی میتواند باعث زیبایی پوست شما بشود از جمله:

  • طبق تحقیقات آکادمی درماتولوژی آمریکا، لایه برداری پوست باعث درخشندگی پوست شما میشود.
  • استفاده از لایه بردار اثرگذاری محصولات مراقبت از پوست را افزایش میدهد.جالب است نه؟ دلیل آن این است که بخاطر از بین رفتن سلول‌های مرده، کرم‌ها و سایر محصولات مراقبتی سد محکم لایه مرده پوست را در پیش ندارند و به راحتی جذب پوست می‌شوند.
  • اگر به صورت منظم لایه برداری کنید در واقع از انسداد منافذ پوستی و ایجاد جوش و آکنه جلوگیری کرده اید.
  • انجام لایه برداری منظم باعث افزایش تولید کلاژن هم میشود. کلاژن مهم ترین و اساسی ترین عامل زیبایی، درخشش و جوانی پوست است. پس دور از ذهن نیست که افزایش آن انعطاف پذیری پوست را افزایش میدهد و باعث کم رنگ شدن خطوط و چین و چروک پوست میشود.

 

بررسی انواع روش لایه برداری پوست صورت

قدیمی‌ترین روش لایه برداری پوست

لایه برداری پیشینه بسیار قدیمی دارد.شاید جالب باشد که بدانید قدیمی‌ترین روش لایه برداری پوست چیست.

قدیمی ترین روش لایه برداری، کیسه کشیدن است.   کیسه به پوست فشار وارد میکند و همزمان زبری آن خراش‌های ریزی روی لایه مرده پوست ایجاد میکند. با استفاده از کیسه و سفیداب لایه مرده روی پوست جدا می‌شود.

البته ترکیب سفیداب به تنهایی رنگ پوست را روشن تر میکند. کیسه و سفیداب از جهاتی مشابه میکرودرم و اکسید آلومینیوم عمل میکنند.

اگر پوست شما خیلی نرم یا حساس است پیشنهاد میشود به جای استفاده از کیسه از لیف برای لایه برداری استفاده کنید.

لایه برداری با استفاده از ماسک‌های خانگی

اگر شما هم از آن دسته افرادی هستید که ترجیح می‌دهید به جای مواد شیمیایی از مواد طبیعی کمک بگیرید، ماسک‌های لایه بردار خانگی را امتحان کنید. در ادامه این مطلب چند مورد از ماسک‌های لایه بردار خانگی ذکر شده است. لایه بردارهای خانگی بسیار متنوع اند که در اینجا فقط چند نمونه از آنها را بیان میکنیم.

شکر و نمک!

دو تا از لایه بردار های معروف خانگی شکر و نمک هستند. عملکرد این دانه‌ها مثل  اسکراب است و پوست را لایه برداری می‌کنند. شکر همچنین میتواند به صورت ترکیب  با عسل، آبلیمو یا گوجه فرنگی استفاده شود. برای لایه برداری پوست با نمک، بهتر است از نمک دریایی استفاده کنید.

نکته : نمک برای لایه برداری پوست‌های حساس مناسب نیست.

لایه برداری پوست با استفاده از کرم‌های لایه بردار یا ماسک‌های شیمیایی

فرمولاسیون کرم لایه بردار
فرمولاسیون کرم لایه بردار

ماده های شیمیایی لایه بردار شناخته شده موجود در کرم‌های لایه بردار سطحی، آلفا هیدروکسی اسید و بتا هیدروکسی اسید هستند.

آلفا هیدروکسی اسید برای پوست‌های خشک و بتا هیدروکسی اسید برای پوست‌های چرب استفاده میشود. این مواد مانند سایر لایه بردار ها لایه مرده پوست را جدا می‌کنند.

توجه داشته باشید از این دو ماده در مواردی استفاده می‌شوند که پوست تیره شده یا چین و چروک‌های کمی دارد.

اگر قصد دارید لایه برداری پوست را برای رفع لکه‌ها و جای جوش و تغییرات رنگ پوست انجام دهید باید از مواد لایه برداری استفاده کنید که  به عمق بیشتری از پوست نفوذ کنند مثل لایه بردارهای حاوی تری کلرو استیک اسید (TCA).

اگر تمایل دارید عمیقا لایه برداری کنید باید از لایه بردارهای حاوی فنل استفاده کنید.کاربرد لایه برداری عمیق در مواردی مانند رفع ضایعات سرطان و چین و چروک‌های عمیق مشهود است.

فنل یک ماده بیهوش کننده است پس باید دانست لایه برداری با این ماده باید حتما  تحت نظر پزشک متخصص و در مطب یا بیمارستان انجام شود.

استفاده از لیزر

لیزر لایه پوست همراه با لایه بالای آن را با دقت از بین می برد. سلول های جدید پوست در طول مدت بهبودی به وجود می آیند،این سلول ها ظاهری سفت و شاداب تر به پوست شما می دهند. این روش را میتوان با سایر جراحی های زیبایی روی صورت انجام داد اما به تنهایی نیز قابل انجام است و اثر میگذارد.

اگر احساس میکنید پوست شما شادابی خود را از دست داده یا پیر شده است و یا آکنه و جوش شما را آزار میدهد میتوانید از لیزر کمک بگیرید.

فرمولاسیون کرم لایه بردار
فرمولاسیون کرم لایه بردار

لایه برداری پوست با استفاده از میکرودرم

در این روش پودری حاوی کریستال‌های ریز اکسید آلومینیوم توسط میکرودرم روی پوست پاشیده میشود.اکسید آلومینیوم بی خطر است و جای نگرانی نیست.

این پودر باعث ایجاد خراش‌های کوچک و ظریفی در پوست میشود. این خراش‌ ها سلول‌های مرده را جدا میکنند.

در مرحله بعد دستگاه میکرودرم سلول‌های مرده جدا شده از پوست و پودر اکسید آلومینیوم را از روی پوست از طریق مکش برمیدارد. خراش‌های ایجاد شده همچنین کلاژن سازی را تحریک می‌کنند و سبب ساخت سلول‌های جدید میشوند.

انواع لایه بردار ها

به طور کلی3 نوع لایه بردار داریم :
۱- ژل لایه بردار
۲- کرم لایه بردار
۳- لوسیون لایه بردار
افرادی که قصد لایه برداری دارند باید یکی از موارد بالا را انتخاب کنند.
افرادی که پوست چرب دارند باید همیشه ازکرم های لایه بردار استفاده کنندو افرادی نیزکه پوست آن ها مختلط است باید مثل  کسانی که پوست چرب دارند از کرم های لایه بردار استفاده کنند .
کرم های لایه بردار شیمیایی حاوی ترکیبات بتاهیدروکسی و اسیدهای آلفا هیدروکسی بهترین نوع لایه بردار برای از بین بردن چین و چروک های پوست هستند چون به خوبی در پوست نفود میکنند .

فرمولاسیون کرم لایه بردارچیست؟

علاوه بر آنچه گفتیم به جز موادی مانند بتاهیدروکسی و اسیدهای آلفا هیدروکسی ترکیبات دیگری نیز در فرمولاسیون کرم لایه بردار مانند سلولز یا کربومر هم استفاده می شود. سلولز یا کربومر خاصیت روشن کنندگی دارد.

معروف ترین فرمولاسیون کرم لایه بردار چیست؟

 همانطور که گفتیم معروف‌ترین و تاثیر گذار ترین ماده شیمیایی لایه بردار در ترکیبات کرم‌های لایه بردار ، آلفا هیدروکسی اسید و بتا هیدروکسی اسید هستند. آلفا هیدروکسی اسید برای پوست‌های خشک و بتا هیدروکسی اسید برای پوست‌های چرب مورد استفاده قرار میگیرد. این مواد لایه مرده پوست را از بین میبرند و زمانی استفاده می‌شوند که پوست تیره شده باشد یا خط و خطوط ظریفی دارد.

سخن پایانی

اگر روی پوستتان هر نوع زخم، آفتاب سوختگی، آسیب یا عفونتی وجود دارد، لایه برداری نکنید. این توصیه برای تب خال هم صدق میکند. در این زمان‌ها پوست شما بیشتر از لایه برداری به آبرسانی و مراقبت‌های درمانی احتیاج دارد.

شماره های تماس:

دکتر مقدم 09171205271
مهندس نظری 09155604003
پشتیبان آنلاین 09151154934

پست الکترونیک :
Shimis.alizadeh@gmail.com

4 پاسخ

  1. سلام.من بازاریاب هستم.وازاین محصولات تهیه کردم برافروشم.کیفیت درجه ۱ وعالی هستش.باقدرت ادامه بدین.خداقوت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط